ESTÜ Duyurular

Akran Destek Programı

Bölümümüzde 2023-2024 Bahar döneminde Akran Destek Programı uygulanacaktır.
Bu program lisans öğrencilerinin dersleriyle ilgili konularda akranlarından akademik destek almasını amaçlar. Program ile gereksinim duyan öğrencilere diğer öğrenciler tarafından akademik destek sağlanması, öğrenciler arası iş birliğinin, iletişimin ve etkileşimin artırılması ve öğrenme süreçlerinde öğrencilerin öğretim üyesi dışındaki destek kaynakların artırılması hedeflenmektedir.
3. ve 4. Sınıflardan destek vermek isteyen öğrencilerimiz istedikleri ders veya herhangi bir konu kapsamında haftanın belirli bir gününde en az bir saat olmak üzere programa destek verebilirler. Destek vermek isteyen öğrencilerimiz grup şeklinde veya bireysel olarak online şekilde veya yüz yüze akranlarına destek verebilirler.

3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden programa destek vermek isteyen öğrencilerimizin Makine Mühendisliği bölüm koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Turan ile iletişime geçmesini rica ederiz.